Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Samsung MobilePrint [app] Τυπώστε απευθείας από το Smartphone ή το Tablet σας



Η Samsung παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή Samsung MobilePrint, μια λύση εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών (τύπου) smartphones και tablets.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και tablets με λειτουργικό σύστημα Android και iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέονται άμεσα με τους ασύρματους και δικτυακούς εκτυπωτές Samsung μέσω Wi-Fi δικτύου.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώσουν φωτογραφίες, αρχεία PDF και ιστοσελίδες απευθείας από το κινητό τους. Επιπλέον μπορούν να σκανάρουν γρήγορα και εύκολα έγγραφα από ένα Samsung πολυμηχάνημα στο κινητό τους.

Η καινοτόμος εφαρμογή Samsung MobilePrint λειτουργεί με Wi-Fi ή σύνδεση δικτύου και δεν προϋποθέτει εγκατάσταση προγράμματος ή ειδικές ρυθμίσεις δικτύου.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android smartphones, Android tablets και iOS συσκευές. Μετά τη λήψη, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άμεσα την εφαρμογή, εκτυπώνοντας τα αρχεία τους από το κινητό τους τηλέφωνο. Επιπλέον, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, η εφαρμογή ανιχνεύει αυτόματα όλους τους εκτυπωτές της Samsung που βρίσκονται στο χώρο.

Η εφαρμογή Samsung MobilePrint δίνει νέες διαστάσεις στη φωτογράφηση μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet. Με τις iOS συσκευές, οι φωτογραφίες μπορούν να εκτυπωθούν άμεσα από το άλμπουμ φωτογραφιών ή τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής. Ενώ, στις Android συσκευές οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν πολλαπλές φωτογραφίες με μία εντολή μέσω του Gallery φωτογραφιών.

Επιπλέον, οι πολυάσχολοι επαγγελματίες επωφελούνται από τη νέα εφαρμογή, αφού τους επιτρέπει να εκτυπώνουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ή κάθε λεπτομέρεια του ταξιδίου τους την τελευταία στιγμή, χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο.  Για την άνετη διαχείριση των εγγράφων, η εφαρμογή επιτρέπει την εκτύπωση των αποθηκευμένων αρχείων στην κάρτα SD των συσκευών  iOS και Android.

Με τη νέα εφαρμογή προσφέρεται στο χρήστη η δυνατότητα να λαμβάνει και να επεξεργάζεται σκαναρισμένα αρχεία από τα πολυμηχανήματα της Samsung. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, εφόσον περιλαμβάνει το σκανάρισμα οποιουδήποτε εγγράφου σε ένα πολυμηχάνημα (MFP) της Samsung και την αποστολή του σε μία συμβατή συσκευή για άμεση προβολή και επεξεργασία.

Επιπρόσθετα, παρέχεται στους χρήστες η δυνατότητα να προσαρμόσουν την ποιότητα της σαρωμένης εικόνας, να αλλάξουν τον τύπο αρχείου ή να επιλέξουν ανάμεσα στην έγχρωμη ή ασπρόμαυρη σάρωση.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain