Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η Route 550 στο NFS: The Run



Η EA αποκάλυψε πως στο Need for Speed The Run, θα συμπεριλάβει την θρυλική διαδρομή Route 550 και για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, οι παρακάτω γραμμές θα φανούν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Η συγκεκριμένη διαδρομή αποτελεί ένα μέρος του αυτοκινητόδρομου Highway 50, ο οποίος πρακτικά ενώνει το New Mexico με την πολιτεία του Colorado. 


Με μήκος που φτάνει τα 25 μίλια, η Route 550 ή αλλιώς ''Million Dollar Highway'' προσφέρει μοναδικές εναλλαγές στο τοπίο, ενώ καταφέρνει να συνδυάσει τις μεγαλες ευθείες με ορισμένα υπερβολικά δύσκολα και ελικοειδή τμήματα. Και όλα αυτά με τον γκρεμό να καραδοκεί μόλις λίγα εκατοστά δίπλα στην άσφαλτο.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες σπεύδουν να δοκιμάσουν τα οχήματά τους στο συγκεκριμένο μέρος ή απλά το επιλέγουν σαν μέσο προβολής. Φυσικά δεν λείπουν και οι παράνομοι αγώνες, οπότε οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, σε συνδυασμό με το στοιχείο της ερημιάς αλλά και εξερεύνησης, δείχνουν να ταιριάζουν γάντι με τον χαρακτήρα του Need for Speed the Run.


Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, ταυτόχρονα για τα Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS και PC. Παράλληλα ένα demo θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Οκτωβρίου, το οποίο οι φίλοι της σειράς θα μπορούν να το προμηθευτούν μέχρι και την 1η Νοεμβρίου, ημερομηνία όπου και θα αφαιρεθεί από τους servers της εταιρίας.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain