Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Palo.gr: 30.000 ειδήσεις κάθε μέρα



Ανανεωμένο με σύγχρονη εικόνα και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, το palo.gr αποτελεί μία ολοκληρωμένη ελληνική μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, με πρωταρχικό στόχο να αναδειχθεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους επιζητούν άμεση, γρήγορη και ταυτόχρονα σφαιρική ενημέρωση για όλα τα θέματα. Η μοναδικότητα του palo.gr έγκειται στη δυνατότητα να συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση και να ομαδοποιεί πάνω από 30.000 ειδήσεις και posts που έχουν αναρτηθεί σε περισσότερα από 1.150 sites και 7.000 blogs. Επιπλέον, καθημερινά το περιεχόμενο πλαισιώνεται από φωτογραφίες, video, αλλά και σχόλια αναγνωστών του palo.gr.


Ανάμεσα στους θεματολογικούς τομείς που μπορεί να βρει υλικό ο επισκέπτης του palo.gr είναι η πολιτική, η οικονομία, οι επιχειρήσεις, ο αθλητισμός, τα τοπικά νέα από την ελληνική περιφέρεια, τα δρώμενα από το χώρο της ψυχαγωγίας, το αυτοκίνητο, καθώς και θέματα που ενδιαφέρουν το ανδρικό αλλά και το  γυναικείο κοινό. Όλες οι ειδήσεις ανανεώνονται κάθε 15 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και κατηγοριοποιούνται σε θεματικές ενότητες μέσω αλγορίθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Στα άμεσα επιχειρηματικά σχέδια της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται νέες μοναδικές για την Ελλάδα δωρεάν αλλά και συνδρομητικές υπηρεσίες και συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια με στόχο την επέκταση του palo.gr εκτός των ελληνικών συνόρων.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain