Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Online Pass για το multi του Mass Effect 3



Όσο και αν δεν το περιμέναμε (!) η EA εφοδιάζει ακόμα έναν τίτλο της με το πολυθρύλητο online pass. Και επειδή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται, εν τάχει, αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να παίξει το multiplayer κομμάτι του Mass Effect 3 και δεν έχει αποκτήσει καινούργια κόπια του παιχνιδιού (αλλά μεταχειρισμένη) θα πρέπει να πληρώσει έξτρα ένα ποσό μέσω Xbox LIVE, PSN ή Origin. 


Στο δελτίο Tύπου της Bioware δε, σχετικά με την αποσαφήνιση κάποιων θολών σημείων σχετικά με το co-op κομμάτι του παιχνιδιού, ο Hudson ξεκαθαρίζει ότι οι χαρακτήρες στο συγκεκριμένο τμήμα, δεν έχουν σχέση με τον Shepard όπως τον γνωρίζουμε ή όπως τον έχουμε "φτιάξει". 
 
Ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να παίξει με χαρακτήρες και από τις έξι φυλές (Human, Krogan, Asari, Drell, Salarian και Turian) και από τις έξι κλάσεις (Sentinel, Infiltrator κτλ). Γίνεται επίσης σαφές ότι τα επιτεύγματα στο κομμάτι αυτό του παιχνιδιού μπορούν να έχουν αντίκτυπο στο single player campaign αφού πρόκειται για μέρος του ίδιου Γαλαξιακού Πολέμου. Οπότε και η πορεία του Shepard και της ομάδας του απέναντι στους Reapers, θα επηρεάζεται εν μέρει από τις επιδόσεις της Elite δύναμης, που θα μάχεται σε άλλα σημεία του Γαλαξία για να εξασφάλίσει πόρους ή να διασφαλίσει τους ήδη υπάρχοντες.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain