Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

H Samsung σπάει ένα ακόμα ρεκόρ της

Ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν το Samsung Apps TV

Η Samsung ανακοίνωσε ένα ακόμα σημαντικό αριθμό ρεκόρ της όσον αφορά τις προσπάθειες της να φέρει κοντά στους καταναλωτές, εφαρμογές και υπηρεσίες μέσω των νέων σύγχρονων τηλεοράσεων της. Έτσι κατάφερε και διαθέτει πλέον περισσότερες από 1000 εφαρμογές στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, Samsung Apps TV, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι οι λήψεις έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια από όταν η πλατφόρμα πρωτοξεκίνησε.
Το Sammyhub αναφέρει ότι από το «τηλεοπτικό» ηλεκτρονικό κατάστημα πραγματοποιούνται καθημερινά περίπου 50.000 λήψεις, αριθμός που αυξάνεται με τον καιρό καθώς οι χρήστες αρχίζουν να συνειδητοποιούν πόσο είναι δυνατόν να επεκταθούν οι δυνατότητες των τηλεοράσεών τους με την εγκατάσταση διαφόρων εφαρμογών και υπηρεσιών.
 
Τον Μάιο, η Samsung είχε σπάσει το φράγμα των 5 εκατομμυρίων λήψεων μέσα σε ένα μόλις χρόνο, από όταν έκανε το ντεμπούτο του το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 5 μόλις μηνών, ο κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας είχε καταφέρει να υπερδιπλασιάσει των αριθμών των λήψεων.

Αυτήν την περίοδο στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές περιλαμβάνονται οι YouTube, Google Maps, Accuweather, Vimeo, οι οποίες απ' ότι φαίνεται παραμένουν σταθερά πρώτες στις εκτιμήσεις των καταναλωτών.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain