Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Το “Gears of War 3” κυκλοφορεί σε Xbox 360 Το παιχνίδι με την καλύτερη αξιολόγηση της χρονιάς



Tο «Gears of War 3» βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις 20 Σεπτεμβρίου, σε παραπάνω από 20.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.

«Η κυκλοφορία του ‘Gears of War 3’ δίνει την έναρξη στην εορταστική περίοδο όσον αφορά σε τίτλους blockbuster στην ιστορία του Xbox 360», δήλωσε ο Phil Spencer, Microsoft Corporate Vice President. «Η ομάδα στην Epic Games ανέβασε τον πήχη για μια ακόμα φορά και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι βλέποντας τους φίλους μας από όλο τον κόσμο να αγοράζουν το παιχνίδι για να μεταφερθούν απευθείας στη δράση».

Κατασκευασμένο από το βραβευμένο στούντιο της Epic Games, αποκλειστικά για  Xbox 360, το «Gears of War 3» είναι το συγκλονιστικός επίλογος ενός από τα πιο φημισμένα και αξέχαστα έπη στην ιστορία των παιχνιδιών.

Το τελευταίο προπύργιο της ανθρωπότητας δεν είναι τίποτα άλλο από ερείπια και, ανάμεσα στα γκρεμισμένα απομεινάρια του πολιτισμού και τους δυσοίωνους ψίθυρους μιας σχεδόν σίγουρης εξάλειψης, ο Marcus Fenix και οι Delta Squad πρέπει να πάρουν τα όπλα τους και να πραγματοποιήσουν την ύστατη αντίσταση για επιβίωση κατά της απειλής με κατακλυσμό των μολυσμένων Lambent.

Κατασκευασμένο αποκλειστικά για Xbox 360, το «Gears of War 3» είναι διαθέσιμο, σε δύο εκδόσεις – τη βασική (Standard), και  τη συλλεκτική (Limited).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: gearsofwar.xbox.com.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain