Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

D-Link DIR-657 HD Media Router: Ειδικός για media Δίνει προτεραιότητα σε μεταδόσεις βίντεο και ήχου



H νέα DIR-657 HD Media Router της D-Link είναι σχεδιασμένο για υψηλής ταχύτητας μεταφορές media (βίντεο, μουσική και φωτογραφίες) υλικού. Η ταχύτητά στο Wi-Fi είναι 300 Mbit / s, ενώ υπάρχουν και τέσσερις θύρες Gigabit LAN. Ειδικότερα, όσοι κατεβάζουν ταινίες ή βλέπουν δικτυακά media υλικό, όσοι παίζουν games και όσοι κάνουν ΙP βιντεοκλήσεις τότε ο HD Media router μπορεί να μοιράζει όλο αυτό το υλικό ταυτόχρονα σε πολλαπλές συσκευές.

Υπάρχει υποδοχή κάρτας SD που «παίζει» φωτογραφίες και μουσική στο οικιακό δίκτυο.  Το DIR-657 παρουσιάζεται, επίσης, ως μονάδα USB αποθήκευσης και server εκτύπωσης σε μία συσκευή. Μέσω του SharePort Plus οι χρήστες έχουν κοινή πρόσβαση σε όλες τις συσκευές USB και τα δεδομένα στο δίκτυο.

Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα QoS Engine 2 για βελτιωμένο video streaming ή πακέτα φωνής που εντοπίζονται αμέσως και του παρέχεται αυτόματα προτεραιότητα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλή εικόνα σε live παιχνίδια καθώς και ομαλό και απρόσκοπτο streaming ταινιών.

Το DIR-657 HD Media Router  της D-Link κοστίζει 129 €




Βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά

- Συμβατό με IEEE 802.11n και 802.11g
- Αυτόματη QoS τεχνολογία δίνει προτεραιότητα σε μεταδόσεις βίντεο, ήχου και δεδομένων
- 1 x USB 2.0 θύρα με SharePort Plus τεχνολογία: Κοινή χρήση των συσκευών USB (εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, εκτυπωτές, μνήμη flash) και 3G συνδέσεις
- Ενσωματωμένη πιστοποίηση DLNA Media Server
- Υποδοχή για κάρτα SD
- 4 θύρες Gigabit LAN με 10/100/1000 Mbit / s και Gigabit-Internet/WAN-Port
- Χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως κρυπτογράφηση Wi-Fi Protected Setup (WPS κουμπί) και backup ασφαλείας firewall
- Υποστηρίζει UPnP, DDNS, και LLTD
- Υποστήριξη  IPv6
- D-Link Green Technology: Αυτόματη διακοπή της συνδέσεις που δεν χρησιμοποιείτε σε κατάσταση αναμονής ή λειτουργία χρονοδιακόπτη για το WLAN

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain