Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μεταφέρετε χρήματα από το κινητό σας



Η Visa Europe ανακοίνωσε το λανσάρισμα των πληρωμών από άτομο σε άτομο μέσω κινητών Visa Person-to-Person και των ειδοποιήσεων Visa Alerts, δύο νέων υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να συνδράμουν τους καταναλωτές στη διαχείριση των χρημάτων τους και στην πραγματοποίηση πληρωμών μέσω κινητών.


Οι πληρωμές μέσω κινητών Visa Person-to-Person επιτρέπουν στους εγγεγραμμένους χρήστες να μεταφέρουν χρήματα σε οποιονδήποτε κάτοχο κάρτας Visa στην Ευρώπη από το κινητό τους τηλέφωνο, με την υποστήριξη της ασφάλειας και της τεχνογνωσίας που προσφέρουν τα κορυφαία συστήματα επεξεργασίας της Visa Europe. Η εφαρμογή διευκολύνει την αποστολή χρημάτων σε μια από τις επαφές που υπάρχουν καταχωρημένες στο ευρετήριο, σε κάποιο αριθμό κινητού ή σε ένα συγκεκριμένο αριθμό κάρτας Visa – ανεξάρτητα από τον αν ο αποδέκτης είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία. Για παράδειγμα, μπορεί κάποιος να στείλει χρήματα σε έναν φοιτητή ή να δανειστεί στα γρήγορα από έναν φίλο 20 ευρώ.

Όσον αφορά στο Visa Alerts, πρόκειται για μία υπηρεσία μέσω της οποίας οι εγγεγραμμένοι κάτοχοι καρτών Visa ειδοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που η κάρτα τους χρησιμοποιείται για αγορά ή για ανάληψη μετρητών μέσω του δικτύου πληρωμών της Visa Europe.

Οι υπηρεσίες θα είναι εμπορικά διαθέσιμες για τις τράπεζες – μέλη της Visa Europe από τον Οκτώβριο του 2011.

Οι πληρωμές μέσω κινητών Visa Person-to-Person και οι ειδοποιήσεις Visa Alerts έχουν αναπτυχθεί από τη Visa Europe σε συνεργασία με τη Monitise, και αποτελούν την πρώτη σειρά από διάφορες υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες μέσω αυτής της συνεργασίας που ανακοινώθηκε στις αρχές του 2011. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain