Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Τα online modes του PES 2012



Η Konami έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο Τύπου που περιγράφει τα online modes του Pro Evolution Soccer 2012. 

Με το νέο game που είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, η KONAMI θα προσθέσει μια τεράστια γκάμα από βελτιώσεις στα πολλά online modes και περιεχόμενο του παιχνιδιού. Όλες έχουν σχεδιαστεί με βάση τις απαιτήσεις και τις παρατηρήσεις της κοινότητας των παικτών και αυξάνουν σημαντικά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κανείς να απολαύσει το PES 2012.


To ιδιαίτερα δημοφιλές Master League Online διατηρεί την ανταγωνιστική φύση του καθώς οι παίκτες προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη δόξα ενάντια σε ομάδες άλλων παικτών. Φέτος όμως η εμπειρία θα είναι πιο ρεαλιστική. Τα στυλ ομάδας θα μπορούν πλέον να αλλάξουν ώστε ο παίκτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο του στυλ παιχνιδιού, με επιλογές μεταξύ των οποίων το ισορροπημένο παιχνίδι, η ανώτερη φυσική κατάσταση, ανώτερη ταχύτητα, τεχνική, στημένες φάσεις και ομαδικότητα. Οι παίκτες πλέον έχουν συμβόλαια ορισμένου χρόνου και ενίοτε θα πρέπει να πωλούνται αν ο μισθός τους και οι αυξημένες απαιτήσεις στο συμβόλαιό τους δεν μπορούν να ικανοποιηθούν. Επίσης η φυσική κατάσταση και οι τραυματισμοί των παικτών είναι πιο ρεαλιστικοί και έχουν σωστή συνέχεια ανάμεσα στους αγώνες.

Το PES 2012 είναι ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για να παίζεται από την παρέα. Έτσι πλέον προσφέρεται η δυνατότητα να παίξουν στο ίδιο ματς μέχρι και οκτώ παίκτες στις εκδόσεις για PlayStation®3, Xbox 360 και Windows PC. Συμπληρώνοντας αυτό, το Community Mode βελτιώθηκε ώστε να δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε μία μεγαλύτερη γκάμα από αντιπάλους. Οι κοινότητες μπορούν πλέον να αριθμούν μέχρι και 100 μέλη και υπάρχουν πίνακες ανακοινώσεων στους οποίους μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Επίσης είναι πλέον δυνατό να οργανωθούν ματς μεταξύ δύο κοινοτήτων ώστε να μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των communities.

Τα βασικά στοιχεία του match-making στο online του PES 2012 έχουν επίσης αλλάξει. Οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παίξουν εναντίον ενός αντιπάλου που τους μοιάζει στους τρόπους παιξίματος και συμπεριφοράς. Παίκτες που συνηθίζουν να αποσυνδέονται για να γλυτώσουν μια ήττα θα μπλοκάρονται από τα τουρνουά και γενικά παίκτες με κακή φήμη (reputation) θα παίζουν ενάντια σε όμοιούς τους ώστε όλο το σύστημα online του PES 2012 να διεξάγεται πιο ομαλά για όλους. 

Πολλές λειτουργίες για το Facebook επίσης προστέθηκαν στη μορφή του myPES. Το myPES είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να καλούν φίλους σε ειδικές λίγκες τα αποτελέσματα των οποίων καταγράφονται μέσα από το application myPES στο Facebook. To myPES θα είναι διαθέσιμο σαν δωρεάν application μέσα στο Facebook αμέσως μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά το PES 2012 και ανάμεσα σε άλλες λειτουργίες θα επιτρέπει και στους χρήστες να κάνουν share όλα τα αποτελέσματα των αγώνων τους στο wall τους. Η υπηρεσία αυτή θα δει αρκετές βελτιώσεις με τον καιρό. Τον Οκτώβριο θα μπορεί κανείς να καλέσει τους φίλους του σε custom τουρνουά, να καταγράψει τα αποτελέσματα, να ενημερωθούν αυτόματα τα αποτελέσματα μετά από online αγώνες (ή να περαστούν με το χέρι εφόσον είναι offline) και να ξεκλειδώσει έτσι μια μεγάλη γκάμα από ειδικά awards!

«Το Online είναι βασικό συστατικό του PES 2012 και δουλεύουμε όλοι σκληρά για να προσφέρουμε επιλογές που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα στο game αλλά και εμπλουτίζουν τα solo modes του Master League Online,» δήλωσε ο Jon Murphy, PES Team Leader για την Konami Digital Entertainment GmbH στην Ευρώπη. «Αυτού που πέρσι εκμεταλλεύονταν τρύπες στον κώδικα του Online φέτος θα τιμωρούνται άμεσα, ενώ παράλληλα ο εντυπωσιακός Active AI θα φέρει νέο αέρα και στο σύμπαν του online gaming – ένα σύμπαν όπου τα πάντα καταγράφονται και τίποτα δεν γίνεται μάταια. Το PES 2012 απαιτεί ικανότητες. Το να παίζεις με τις δυνάμεις της ομάδας σου και να ακολουθείς τη ροή του ποδοσφαίρου είναι κάτι που ο καθένας θα θέλει να μοιραστεί με τους φίλους του!»

Περισσότερες πληροφορίες για το PES 2012 εδώ:
Official PES Website: http://www.konami-pes2012.com
Official PES YouTube Channel: http://www.youtube.com/officialpes
Official PES Facebook Page: http://www.facebook.com/PES
Official myPES Page: www.facebook.com/myPES
Το PES 2012 θα κυκλοφορήσει για το PlayStation®3, Xbox 360 και Windows PC στις 29 Σεπτεμβρίου. Οι εκδόσεις για το PlayStation®2 και το PSP™ (PlayStation®Portable) θα κυκλοφορήσουν στις 27 Οκτωβρίου, και το Wii™ στις 4 Νοεμβρίου.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain