Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

HTC Explorer Oικονομικό Smartphone



Η HTC παρουσίασε σήμερα το HTC Explorer, την τελευταία προσθήκη στην γκάμα των μοντέλων της και παράλληλα το πιο οικονομικό της Smartphone.


Το HTC Explorer προσφέρει την εμπειρία ενός προηγμένου Smartphone στους χρήστες που αποκτούν για πρώτη φορά τέτοιου είδους συσκευή. Με καμπύλες γραμμές και μικρό μέγεθος, οθόνη αφής HVGA 3,2 ιντσών,  κάμερα 3 megapixel και με HTC Sense , το HTC Explorer προσφέρει τις επιδόσεις ενός Smartphone σε ένα ελκυστικό και οικονομικό κινητό.

Με την ενσωμάτωση του HTC Sense, οι χρήστες απολαμβάνουν γραφικά, animation, ποικιλία widget και η πρόγνωση του καιρού είναι μια μικρή κινηματογραφική ταινία.

Το HTC Explorer περιλαμβάνει επίσης ενεργή οθόνη κλειδώματος την οποία ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει ανάλογα με τις ανάγκες του και η οποία λειτουργεί ως πύλη που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο προς το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που είναι πιο σημαντικά για εκείνον, όπως ενημερώσεις σε κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες, ενημερώσεις χρηματιστηρίου και καιρού: αρκεί απλά να ενεργοποιήσει ξανά την οθόνη.

Η ενεργή οθόνη κλειδώματος επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα, για την απαθανάτιση κάθε μοναδικής στιγμής. Περιλαμβάνει, τέλος, τη νέα λειτουργία έξυπνης κλήσης (Smart Dialer), η οποία εμφανίζει στον χρήστη ένα μενού όπου αρκεί ένα μόνο άγγιγμα για τη γρήγορη και εύκολη πραγματοποίηση κλήσεων.

Με το HTC Explorer το σερφάρισμα στο ίντερνετ από το κινητό δεν υστερεί σε τίποτα, καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία Adobe Flash, ενώ είναι το πρώτο στην κατηγορία του που διαθέτει οθόνη HVGA, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να τρέξει όλες σχεδόν τις εφαρμογές που διατίθενται στο Android Market.

Η έξυπνη πρόβλεψη διευθύνσεων URL δίνει πρόσβαση στους 100 πιο δημοφιλείς ιστοτόπους, ενώ η αυτόματη διόρθωση των διευθύνσεων URL κάνει το σερφάρισμα στο ίντερνετ πιο εύκολο. Μπορείς επίσης να κάνεις κράτηση σε εστιατόρια και να καλέσεις γραμμές εξυπηρέτησης πελατών, πατώντας απλώς τον αριθμό τηλεφώνου που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα που διαβάζεις. Κι αν ξέχασες να εκτυπώσεις τον χάρτη με τον προορισμό σου, πατάς απλώς τη διεύθυνση του και εμφανίζεται χάρτης που ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και η τοποθεσία του.

Με το HTC Explorer μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πολλαπλούς λογαριασμούς e-mail, προσωπικούς ή επαγγελματικούς, και να συνδυάζεις διάφορα ημερολόγια σε μία ενιαία προβολή.

Τα ραντεβού από κάθε ημερολόγιο προβάλλονται με διαφορετικό χρώμα, ώστε να έχεις πιο καθαρή εικόνα της πολυάσχολης μέρας σου. Η διαχείριση των νέων προσκλήσεων στο ημερολόγιο γίνεται επίσης από μία καρτέλα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου πιο αποτελεσματικά.

Το HTC Explorer σού δίνει επίσης τον έλεγχο των υπηρεσιών δεδομένων και κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείς, χάρη στο νέο εργαλείο παρακολούθησης της χρήσης που καταγράφει τη διάρκεια των κλήσεων, τον αριθμό των γραπτών μηνυμάτων και τον όγκο των δεδομένων, ώστε να μπορείς να ελέγχεις τι ξοδεύεις.

Το HTC Explorer θα είναι έτοιμο για διάθεση στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας από το τέταρτο τρίμηνο του 2011, και θα διατίθεται σε μαύρο, μεταλλικό μαύρο και μεταλλικό μπλε.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το HTC Explorer στο στιλ τους με ανταλλακτικά καλύμματα σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων μεταλλικό θαλασσί, μεταλλικό πορτοκαλί, μεταλλικό λευκό και μεταλλικό μωβ.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain