Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

Απογειώνεται το Google+ !Σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις, αμέσως μετά το άνοιγμα του Google+, υπολογίζεται πως είδε αύξηση στα μέλη του κατά 30%, διαθέτοντας πια κατ’ εκτίμηση 43,7 εκατομμύρια μέλη, δηλαδή, 10 εκατομμύρια άνθρωποι έφτιαξαν προφίλ μέσα σε 2 ημέρες!


Οι εκτιμήσεις αυτές προέρχονται από τον Paul Allen, ανεπίσημο στατιστικολόγο και παρατηρητή του νέου κοινωνικού δικτύου, αλλά ταιριάζουν και με την δική μας αίσθηση, καθώς βλέπουμε εντυπωσιακή αύξηση των αιτημάτων από ανθρώπους να ενταχθούμε στους «κύκλους» τους.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους χρήστες του Google+, νέους και παλιούς, να κάνουν προσεκτική επιλογή των μελών που θα εντάξουν στους κύκλους τους, αλλά και να τους ταξινομήσουν ανάλογα ώστε να ξέρουν τι δημοσιεύουν και ποιος το βλέπει. Όλοι μας είμαστε ενθουσιασμένοι με την καινούρια εμπειρία, αλλά καλό είναι τώρα που είμαστε σοφότεροι σε ότι αφορά τα κοινωνικά δίκτυα, να προστατεύουμε ακόμα περισσότερο την internetική μας εικόνα αλλά και τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τους άλλους.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain