Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πιο έξυπνος, πιο άνετος, πιο οικονομικός τρόπος ζωήςTη νέα ευρεία γκάμα έξυπνων οικιακών συσκευών της LG Electronics, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το έξυπνο ψυγείο, το έξυπνο πλυντήριο ρούχων, τον έξυπνο φούρνο και την έξυπνη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα, έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της IFA 2011.


Οι έξυπνες συσκευές της LG χαρακτηρίζονται από τις τέσσερις καινοτόμες τεχνολογίες της -Linear Compressor (Γραμμικός Συμπιεστής), Inverter Direct Drive, Lightwave και KOMPRESSOR- καθώς επίσης και από την πρωτοποριακή τεχνολογία Smart ThinQ, που περιλαμβάνει τις λειτουργίες Smart Manager, Smart Diagnosis, Smart Access, Smart Adapt και Smart Grid. Αυτές οι μοναδικές τεχνολογίες συνδυάζονται στα προϊόντα της LG, για να έχουν πιο φιλική προς το περιβάλλον απόδοση και να εξοικονομούν περισσότερη ενέργεια και χρόνο.

Ειδικότερα, το Έξυπνο Ψυγείο διαθέτει υψηλή ενεργειακή απόδοση και ενσωματώνει τη λειτουργία Smart Manager, μέσω της οποίας αναγράφονται η θέση, η ημερομηνία λήξεως, η ποσότητα καθώς και οι διατροφικές πληροφορίες των τροφίμων που βρίσκονται μέσα στο ψυγείο, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα περιεχόμενα του ψυγείου ή να ελέγχουν μέσω των smartphones τους τι λείπει, ενώ ψωνίζουν στο super market. Το ψυγείο προτείνει επίσης γευστικά πιάτα που μπορούν να προετοιμαστούν με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες ψυχαγωγίας, όπως αναπαραγωγή μουσικής και ειδήσεων και υπηρεσίες social media.   

Στη νέα γκάμα έξυπνων ψυγείων της LG στην IFA, συμπεριλαμβάνεται επίσης το παγκοσμίως πρώτο door-in-door σύστημα, γνωστό και ως Smart Eco Door, που προσφέρει, μέσω μιας μικρότερης πόρτας, ευκολότερη πρόσβαση σε προϊόντα που χρησιμοποιούνται συχνά.

Η λειτουργία Smart Diagnosis των έξυπνων οικιακών συσκευών της εταιρείας επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλύουν γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν τεχνικά προβλήματα μέσω του τηλεφώνου καθώς και μέσω εφαρμογής για smartphones, μειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το κόστος, τα τηλεφωνήματα στην υπηρεσία υποστήριξης και τις κατ’ οίκον επισκέψεις. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Access προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, επιτρέποντας στους καταναλωτές να χειρίζονται τις συσκευές τους μέσω του smartphone.  Για παράδειγμα, οι καταναλωτές μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν την ρομποτική έξυπνη ηλεκτρική σκούπα, καθώς και να παρακολουθούν τη λειτουργία της ενώ απουσιάζουν από το σπίτι, εξοικονομώντας χρόνο από το καθάρισμα.

Παράλληλα, η λειτουργία Smart Adapt επιτρέπει στους καταναλωτές να κατεβάζουν νέες προηγμένες αναβαθμίσεις προγραμμάτων και λειτουργικών συστημάτων για τις συσκευές τους. Για παράδειγμα, οι χρήστες των έξυπνων πλυντηρίων ρούχων της LG, μπορούν να κατεβάσουν νέα παραμετροποιημένα προγράμματα πλύσης, όπως τα Super Rinse και Baby Sanitize. Επίσης, το Smart Adapt παρέχει στους καταναλωτές όλα τα πλεονεκτήματα των νεότερων τεχνολογικών επιτευγμάτων της LG, χωρίς να απαιτείται να αποκτήσουν νέα συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μπορούν να κρατούν απολύτως ενημερωμένες τις συσκευές τους για ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain