Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

2 προς 1 η αναλογία πωλήσεων Android με iPhone!Η ανοδική πορεία του Android OS συνεχίζεται με σταθερά βήματα και πλέον το λειτουργικό σύστημα της Google κυριαρχεί στις πωλήσεις των smartphones.

Συγκεκριμένα, η Nielsen δημοσίευσε τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε τον Αύγουστο και αποκαλύπτει ότι το 43% των κατόχων smartphone έχουν επιλέξει Android.

Ακόμη, η εταιρία έριξε φως και στις πωλήσεις smartphone των τελευταίων τριών μηνών, όπου το 56% αποτελούν συσκευές Android, το 28% iPhone, 9% BlackBerry και 6% άλλα λειτουργικά συστήματα (Windows Phone, Symbian, Bada κλπ.).

Τα αποτελέσματα μοιάζουν απόλυτα φυσιολογικά, δεδομένου ότι προσφέρεται πληθώρα συσκευών Android με εξαιρετικά χαρακτηριστικά από διάφορες εταιρίες, ενώ η Apple προσφέρει μόνο μία συσκευή, αλλά επιβεβαιώνεται και η σταθερά κακή πορεία του Windows Phone.

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν τόσο με την κυκλοφορία του iPhone 5, όσο και με τα πολυαναμενόμενα Windows Phone Mango smartphones, που έρχονται μέσα στον επόμενο μήνα.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain