Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Nέα συστήματα Home Cinema με Blu-ray από την Pioneer



Την κυκλοφορία εννέα νέων Συστημάτων Home Cinema με Blu-ray Disc Player, τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση και ευελιξία σε συνδυασμό με κομψή σχεδίαση, ανακοίνωσε η Intersys. Καρδιά των εννέα συστημάτων είναι 2 κύριες μονάδες, οι οποίες συνδυάζονται με διάφορες επιλογές ηχείων για καλύτερη κάλυψη των αναγκών διαφορετικών χρηστών. Τα κύρια σημεία διαφοροποίησης μεταξύ των κύριων μονάδων συστήματος είναι η διασύνδεση με iPod / iPhone (χρησιμοποιώντας βάση) και η υποστήριξη WiFi: αυτά τα δύο χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στα κύρια μοντέλα της σειράς, αλλά όχι στα “βασικά” μοντέλα.

Όλα τα μοντέλα παρέχουν υψηλή ισχύ εξόδου (έως 1100 W), σε διαμόρφωση 2.1 ή 5.1. Κάθε μοντέλο υποστηρίζει επίσης αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray με τρισδιάστατο περιεχόμενο (3D), διασύνδεση HDMI με τεχνολογία ARC και σήμα βίντεο 1080p, 2 εισόδους HDMI, αναπαραγωγή υλικού βίντεο συνεχούς ροής από το Web και διασύνδεση DLNA, επιτρέποντας στους χρήστες να αναπαράγουν ταινίες, φωτογραφίες και μουσική από διακομιστές ψηφιακών μέσων συμβατούς με DLNA. Η υποδοχή ήχου τύπου μίνι-καρφί για φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και η θύρα USB συμπληρώνουν τις πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης των συστημάτων.
 
Κύρια Σειρά: Συστήματα Home Cinema με Blu-ray Disc Player και ολοκληρωμένες δυνατότητες διασύνδεσης

Χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης με iPod και iPhone, καθώς και σε δίκτυα WiFi, η κύρια σειρά καλύπτει τις ανάγκες πρόσβασης σε περιεχόμενο ακόμη και των πιο απαιτητικών χρηστών. Αυτή η σειρά προσφέρει επίσης ευρύτατες επιλογές διαμόρφωσης ηχείων, με κοινό χαρακτηριστικό το λεπτό subwoofer: καθώς το woofer είναι προσανατολισμένο προς το πλάι του ηχείου, το subwoofer δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε απόσταση από άλλα αντικείμενα όπως συνήθως, αλλά μπορεί να ακουμπάει στον τοίχο ή να τοποθετηθεί ακόμη και κάτω από τον καναπέ, παρέχοντας δυναμικά ηχητικά εφέ χαμηλής συχνότητας χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη από τη δράση.
Τα δύο από τα νέα συστήματα Home Cinema με Blu-ray Disc Player - τα BCS-HW919 και BCS-HF818 - θα διαθέτουν τα μοναδικά ηχεία “SOUND WING” με τεχνολογία HVT που ανακοίνωσε πρόσφατα η Pioneer.  Αυτά τα μοναδικά νέα ηχεία παράγουν εντυπωσιακό, τρισδιάστατο ήχο, με γοητευτικά απλή σχεδίαση και εξαιρετικά επίπεδο σχήμα. Η πρωτοτυπία της τεχνολογίας HVT (αρχικά των λέξεων Horizontal-Vertical-Transforming, δηλαδή οριζόντιος-κάθετος μετασχηματισμός) έγκειται στο γεγονός ότι η 'κινητήρια δύναμη' ενεργεί υπό γωνία 90° ως προς τον κώνο του ηχείου, μειώνοντας το βάθος που κανονικά καταλαμβάνουν οι μαγνήτες. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία στο σχεδιασμό των ηχείων βασίζεται στις αρχές του συνδέσμου Scott Russell2. Επειδή η τεχνολογία HVT επιτρέπει υλοποιήσεις με πολύ μικρό πάχος, η Pioneer κατάφερε να τοποθετήσει αμφίπλευρες μονάδες οδήγησης μέσα σε μία καμπίνα ηχείου, για την παραγωγή απίστευτου, παν-κατευθυντικού ήχου που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο και μοναδικό ηχητικό πεδίο. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των δορυφορικών ηχείων είναι ότι μπορούν, για παράδειγμα, να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε κοντά σε μια τηλεόραση και να αναπαράγουν μεστό ήχο ανεξάρτητα από τη θέση του ακροατή μέσα στο δωμάτιο.

•    BCS-HW919 - 2.1 καναλιών με ηχείο SOUND WING τύπου ράβδου και λεπτό subwoofer. Σχεδιασμένο ώστε να τοποθετείται εμπρός από μια επίπεδη οθόνη σε ένα έπιπλο, ή κάτω από την οθόνη αναρτημένο στον τοίχο, το ηχείο τύπου ράβδου “SOUND WING” έχει πάχος μόλις 25,5 χιλιοστά, ενώ ακόμη και με τη βάση οι διαστάσεις του είναι μόλις 900x66x93 χιλ. Το ηχείο τύπου ράβδου “SOUND WING” ενσωματώνει δύο αμφίπλευρες μονάδες οδήγησης 57x30mm  με τεχνολογία HVT  και δύο tweeter Softdome – το ένα σετ με κατεύθυνση προς τα εμπρός και το άλλο σετ προς τα πίσω – στα άκρα του ηχείου. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x2 + subwoofer 200W.

•    BCS-HF818 - 2.1 καναλιών με δορυφορικά ηχεία SOUND WING και λεπτό subwoofer. Τα διακριτικά δορυφορικά ηχεία έχουν πολύ μικρό μέγεθος και πάχος μόνο 37 χιλ. Με συνολικές διαστάσεις – χωρίς το σκέλος – 207x91x37 χιλ., ενσωματώνονται εύκολα στο χώρο. Διαθέτουν αμφίπλευρες μονάδες οδήγησης 57x30 χιλ. με τεχνολογία HVT και από ένα tweeter Softdome σε κάθε πλευρά, παράγοντας μοναδικό ήχο που πραγματικά εκπλήσσει, ειδικά επειδή προέρχεται από μια τόσο μικρή κατασκευή. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x2 + subwoofer 200W.

•    BCS-717 - 5.1 καναλιών  με 4 ηχεία μεγάλου ύψους, ένα κεντρικό ηχείο και ένα λεπτό subwoofer. Χάρη στα τέσσερα προηγμένα ηχεία μεγάλου ύψους, αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν το σύστημα home cinema να αποτελεί το σημείο αναφοράς του χώρου τους. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x5 + subwoofer 200W.

•    BCS-313 - 5.1 κανάλια με δορυφορικά ηχεία μικρών διαστάσεων και λεπτό subwoofer. Συνδυάζει απόδοση και κομψότητα σε μια κατασκευή με μικρότερες διαστάσεις και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για χρήστες που επιθυμούν ήχο surround 5.1 καναλιών, αλλά προτιμούν μικρότερα ηχεία. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x5 + subwoofer 200W.

•    BCS-SB616 - 2.1 καναλιών με ηχείο τύπου ράβδου και λεπτό subwoofer. Περιλαμβάνει ένα νέο, σύνθετο εμπρός ηχείο 2 καναλιών τύπου ράβδου, με διάτρητη μεταλλική γρίλια, το οποίο τοποθετείται εύκολα κάτω από πρακτικά οποιαδήποτε οθόνη/τηλεόραση. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x2 + subwoofer 200W.

•    BCS-FS515 - 2.1 καναλιών με λεπτά δορυφορικά ηχεία και λεπτό subwoofer. Τα νέα ισχυρά αλλά λεπτά εμπρός ηχεία διαθέτουν διάτρητη μεταλλική γρίλια και μπορούν να τοποθετηθούν κατακόρυφα ή οριζόντια. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x2 + subwoofer 200W.
 
“Βασική” σειρά: προσιτά αλλά δυναμικά συστήματα Home Cinema με Blu-ray Disc Player

Η “βασική” σειρά μοιράζεται με την κανονική σειρά τα περισσότερα χαρακτηριστικά, καθώς και την εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτά τα συστήματα επικεντρώνονται στις ουσιαστικές δυνατότητες και περιλαμβάνουν ένα subwoofer κανονικού μεγέθους που ξεχειλίζει από δύναμη. Τα άλλα ηχεία είναι πανομοιότυπα με αυτά των αντίστοιχων μοντέλων της κανονικής σειράς.
•    BCS-414 - 5.1 καναλιών με 4 ηχεία μεγάλου ύψους, κεντρικό ηχείο και subwoofer. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x5 + subwoofer 200W.
•    BCS-212 - 5.1 κανάλια με δορυφορικά ηχεία μικρών διαστάσεων και subwoofer. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x5 + subwoofer 200W.
•    BCS-FS111 - 2.1 καναλιών με δορυφορικά ηχεία μικρών διαστάσεων και subwoofer. Η συνδυασμένη απόδοση είναι 180W x2 + subwoofer 200W.
 
Η νέα σειρά Συστημάτων Home Cinema με Blu-ray Disc Player είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου λιανικής πώλησης της Intersys. 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain