Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Είναι αυτά τα iPhone 5 και iPhone 4S;


Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο και την ανακοίνωση του επόμενου iPhone από την Apple, τόσα περισσότερα leaks θα έχουμε. Αυτή τη φορά πηγή του 9-to-5 Mac ισχυρίζεται πως είδε κάποιον να χρησιμοποιεί το ασυνήθιστο κινητό που μοιάζει με το νέο iPhone, ενώ φυσικά τράβηξε και μία φωτογραφία. Από την άλλη, μία ακόμα φωτογραφία από το βιετναμέζικο Tinhte.vn φανερώνει πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μία φθηνότερη έκδοση του επόμενου iPhone, παράλληλα με το iPhone 5.Ο άνθρωπος που έβγαλε την παρακάτω φωτογραφία έχει στην κατοχή του ένα iPhone 3GS και ένα iPhone 4. Έτσι, υποστηρίζει πως η συσκευή που είδε δεν μοιάζει με καμία από τις προηγούμενες. Το iPhone που μάλλον απεικονίζεται στην φωτογραφία φαίνεται λεπτότερο, ενώ το μέγεθος της οθόνης του μοιάζει με αυτή του HTC Evo. Οι γωνίες είναι πιο λείες, όπως για παράδειγμα είναι στο Samsung Galaxy Tab 10.1. Ο χρήστης της συσκευής έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να κρύψει το πίσω μέρος της, όπου βέβαια θα βρίσκονταν και το λογότυπο της Apple.


Στις επόμενες φωτογραφίες από το βιετναμέζικο site βλέπουμε μία ακόμα συσκευή. Φαίνεται να είναι ένα χαμηλού κόστους iPhone 4, το οποίο είναι ελαφρύτερο και φτιαγμένο από πλαστικό. Στο παρελθόν το συγκεκριμένο site είχε βγάλει φωτογραφίες ενός prototype του iPhone 4, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν αληθινές. 

Η ύπαρξη μιας φθηνότερης έκδοσης του iPhone, παράλληλα με το κανονικό, είναι συζητηθεί και στο παρελθόν. Με το Android να κερδίζει συνεχώς έδαφος, η Apple θα πρέπει να έχει σκεφτεί να επεκταθεί και στα χαμηλότερα επίπεδα τιμών. Το κατά πόσο οι παρακάτω φωτογραφίες μοιάζουν αληθινές ή όχι, ας το αφήσουμε να το κρίνετε εσείς.



 [via away.gr]


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain