Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Fujitsu IS12T: Ιδού το πρώτο WP Mango κινητό που έσκασε μύτη στην Ιαπωνία (με τιμή)



Είναι αδιάβροχο. Έχει κάμερα στα 13,2 MPixel. Έχει οθόνη 3,7 ιντσών. 32GB μνήμη. H μπαταρία του έχει αναμονή 280 ώρες και αντέχει 400 λεπτά συνεχούς ομιλίας. Είναι 113 γραμμάρια. Βγαίνει σε τρία χρώματα, μαύρο, κίτρινο και ροζ (φούξια). Το λειτουργικό του είναι το Windows Phone 7 Mango.

Δεν αντέχουμε να σας πούμε άλλα. Η Fujitsu το είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο, το ονόμασε IS12T και στην Ιαπωνία εμφανίζεται σταδιακά στα καταστήματα από το δίκτυο KDDI πια, οριστικά, με τιμή. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα:

958 δολάρια περίπου (με την ισοτιμία του δολαρίου στα 76+ γιεν) θα κοστίζει η συσκευή χωρίς συμβόλαιο, ενώ ο οικονομικότερος τρόπος για να το αγοράσει ο Ιάπωνας Windows Phone lover θα είναι να αλλάξει εταιρία και να προτιμήσει 2 ετές συμβόλαιο με την KDDI, οπότε και θα του κοστίσει 252 δολάρια, που είναι και η καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι τιμή θα φτάσει στην Ευρώπη, αλλά ο Ιάπωνας καλείται να πληρώσει πάρα πολλά για το πρώτο του Mango κινητό.

Τον δικαιολογούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα μας πείτε. Είναι όμως αρκετό; Θα πρέπει μήπως να περιμένουμε την Nokia για να έχουμε οικονομικά εφικτά Mango smartphones ώστε να μπορούμε να μιλάμε για αξιόλογο impact που θα έχει το Windows Phone ως λειτουργικό στην αγορά;

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain