Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

To gadget και του φετινού καλοκαιριού; Μα φυσικά το iPod Shuffle



Αν έχεις αδυναμία στα μικρά πράγματα που κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή σου τότε το iPod shuffle φτιάχτηκε αποκλειστικά για σένα .Το απόλυτο must για το στυλ σου σε συνδυασμό με την αγαπημένη σου μουσική πάντα και παντού μαζί σου. Το  πολύχρωμο iPod shuffle, θα το ερωτευtείς  με την πρώτη ματιά.

Σκέφτεστε ότι μας έπιασε ρετρό διάθεση; Ναι, γιατί αντικειμενικά μιλώντας, παραμένει, μικρό, χρηστικό και πανέμορφο.

Υπέροχο και απόλυτα φορητό.

Μπορείς να το τοποθετήσεις οπουδήποτε! Στη μπλούζα, στο παντελόνι, στη φόρμα της γυμναστικής σου. Μπορείς να τρέχεις άνετα χωρίς να έχεις το νου σου μήπως το χάσεις. Η μαγευτική του κατασκευή κάνει το iPod shuffle να ξεχωρίζει για την κομψότητα του, την ανθεκτικότητα του, ενώ είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων για να το συνδυάζεις απόλυτα με τις στιλιστικές σου επιλογές.

Αν σε έχει κουράσει το touch and type control, το iPod shuffle επιστρέφει στα πλήκτρα. Μεγαλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις των τελευταίων ετών για να μπορείς πιο εύκολα να τα βλέπεις και να χρησιμοποιείς τις λειτουργίες τους. Πάτησε τα για να αλλάξεις το τραγούδι και για να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου.

Στο νέο iPod shuffle τα τραγούδια σου αποκτούν φωνή. Με την λειτουργία Voice Over μπορείς να ακούσεις το τραγούδι που παίζει κάθε φορά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία  Voice Over για να ακούσεις τα ονόματα των λιστών αναπαραγωγής και να ακούσεις αυτήν που θέλεις. Όταν πρέπει να φορτίσεις την μπαταρία, το Voice Over θα σε κρατά σε εγρήγορση και για αυτό.

Τέλος αυτό που το καθιστά  ανάρπαστο είναι οι πολλαπλές λίστες αναπαραγωγής. Μπορείς να συγχρονίσεις διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής και με την λειτουργία Genius έχεις  την κατάλληλη μουσική ανάλογα με τη διάθεσή σου. Πιθανώς  δε, μια λίστα αναπαραγωγής να μην είναι αρκετή για σένα. Θέλεις, μια για την γυμναστική σου , μια για το δρόμο στη δουλειά ,μια για να θρηνήσεις τον χωρισμό σου με τον/την αγαπημένο/η σου. Πλέον όλες αυτές οι λίστες μπορούν να συγχρονιστούν  στο iPod shuffle και θα έχεις την κατάλληλη μουσική ανάλογα με την διάθεση σου.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain