Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πτώση τιμής του Nintendo 3DS



Μέσω μιας επιθετικής κίνησης, η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα μια πτώση στην τιμή του Nintendo 3DS. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, κατόπιν ερώτησής μας, από τη Nortec Multimedia -αντιπρόσωπο της Nintendo στη χώρα μας-, από τις 12 Αυγούστου του τρέχοντος έτους η τιμή του νέου φορητού της εταιρείας θα γνωρίσει μια αξιόλογη μείωση στην τελική τιμή λιανικής. 

Έτσι, από τις 12 του επόμενου μήνα το Nintendo 3DS (στην Ελλάδα) θα κοστίζει μεταξύ 200 και 220 ευρώ. Εκτός αυτής της σημαντικής μείωσης, προκειμένου να μην απογοητεύσει τους early adopters, που πλήρωσαν περίπου 260 ευρώ για να αποκτήσουν το σύστημα κατά την κυκλοφορία του, η Nintendo θα τους επιβραβεύσει χαρίζοντάς τους 20 παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια θα είναι 10 του NES και 10 του Game Boy ή του Game Boy Advance, τα οποία θα μπορέσουν να κατεβάσουν από το e-shop του συστήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει το εν λόγω κατέβασμα, είναι το "registration" της κονσόλας μέχρι τις 12 Αυγούστου, οπότε και θα ισχύσει η μείωση τιμής, αλλά και το πρόγραμμα επιβράβευσης.

Όπως ενημερωθήκαμε από τη Nortec, λόγω διαδικαστικών θεμάτων -και, πιθανώς, του θέρους- η μείωση τιμής του Nintendo 3DS στην Ελλάδα θα ισχύσει από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ η μείωση τιμής μπορεί να είναι μεγαλύτερη και το κόστος του συστήματος να βρίσκεται κάτω των 200 ευρώ.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain