Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Η «κάμψη» του Google+Σε αρκετά σάιτ τεχνολογίας, διαβάζουμε ότι το Google+ αρχίζει να δείχνει σημεία καμπής· τα σάιτ επικαλούνται έρευνα της εταιρείας Experian Hitwise που ειδικεύεται σε θέματα web traffic και την οποία δημοσίευσε το Bloomberg.


Το θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον, όμως όχι απαραίτητα αυτό που φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση: το ενδιαφέρον του, κατ’ εμάς, είναι ότι μια υπηρεσία με λίγο λιγότερο από έναν μήνα ζωής, καίτοι ανέβασε τον αριθμό χρηστών της σε δυσθεώρητα ύψη (έστω, με την υποστήριξη της μεγαλύτερης εταιρείας του Ίντερνετ) αρχίζει να σχολιάζεται ως περίπου προβληματική επειδή δεν μπορεί να διατηρήσει αυτόν τον ρυθμό ανάπτυξης! 

Αντιλαμβανόμαστε και την ανάγκη για εντυπωσιασμό (ειδικά όταν πρόκειται για εταιρείες τύπου Google) και το κακό προηγούμενο του Ίντερνετ σε θέματα σχετικά με την ταχύτητα και την αμεσότητα των γεγονότων. Όμως, ας μην το παρακάνουμε: μόνο μετά από κάποιο λογικό χρονικό διάστημα θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν το Google+ είναι επιτυχημένο ή όχι... 

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain