Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Το Google+ διαγράφει το προφίλ σας αν εγγραφήκατε με ψευδώνυμο



Οι χρήστες του Google+ που δε χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα στο νέο social network είναι πολύ πιθανό να δουν τους λογαριασμούς τους να σβήνονται... Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Katie Watson, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του αμερικανικού κολοσσού, στο site New World Notes, επισημαίνοντας ότι η εταιρεία συνεργάζεται με χρήστες ώστε να αλλάξουν τα στοιχεία του προφίλ τους, να συμπεριλάβουν σ’ αυτό το πραγματικό τους όνομα και, κατόπιν, να χρησιμοποιήσουν το «avatar based» όνομά τους σε άλλα σημεία του λογαριασμού τους. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουν να επανενεργοποιηθούν profiles που έχουν ήδη «παγώσει», καθώς, κατά την εγγραφή, οι χρήστες επέλεξαν nicknames και όχι τα πραγματικά τους ονόματα.

Το Google+ επιτρέπει την εισαγωγή του πραγματικού σας ονόματος και, κατόπιν, διαφόρων άλλων ψευδωνύμων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα, σε όσους πραγματοποιούν αναζητήσεις, να εντοπίσουν φίλους, τους οποίους μπορεί να γνωρίζουν από τα usernames τους σε online gaming services, το twitter ή άλλα networks. Ωστόσο, η Google επιμένει στο γεγονός ότι όσοι επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι στο social network της -όπως κάνουν ήδη σε άλλες online πλατφόρμες- δε θα γίνονται δεκτοί

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ότι θα διαγράψει στα τέλη Ιουλίου και όλα τα Private Google Profiles, υποχρεώνοντας τους χρήστες της να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες τους, αν θέλουν να διατηρήσουν το προφίλ τους.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain