Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Το πρώτο bar για gamers είναι γεγονός!



Στις 16 Ιουλίου θα ανοίξει το πρώτο cocktail bar που θα έχει ως αποκλειστικό θέμα τα βιντεοπαιχνίδια. Το Mana Bar (όπως είναι η ονομασία του) βρίσκεται στην Μελβούρνη (Αυστραλία) και θα είναι ανοικτό επτά ημέρες την εβδομάδα. 

Μέσα στο bar θα υπάρχουν LCD τηλεοράσεις που θα δείχνουν τα τελευταία trailer από παιχνίδια, αλλά και πολλά gaming stands με όλες τις σημερινές κονσόλες (Wii, Xbox 360, PlayStation 3), προκειμένου να μπορούν να παίξουν οι θαμώνες όλα τα νέα παιχνίδια και demos. Εκτός όμως από αυτά, το bar θα λειτουργεί και ως κατάστημα, αφού οι θαμώνες-παίκτες θα μπορούν να προ-παραγγέλνουν και να αγοράζουν κανονικά όποιο video game επιθυμούν. Το Mana Bar θα διοργανώνει συχνά τουρνουά (με το πρώτο να είναι για το Mario Kart), ενώ η μουσική που θα παίζει εννοείται ότι θα είναι από διάφορα βιντεοπαιχνίδια.

Το καλύτερο μέρος, όμως, είναι τα ποτά. Το Mana Bar δεν θα μπορούσε παρά να έχει διάφορα εξωτικά cocktails, όλα εμπνευσμένα από βιντεοπαιχνίδια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα ποτά και τις ονομασίες τους:

Αν περάσει λοιπόν κανείς από Μελβούρνη, ας κάνει μια στάση στο Mana Bar στη διεύθυνση: 336 Brunswick st, Fitzroy, Melbourne, Australia.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του bar στο Facebook

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain