Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έρχεται το νέο patch του World of Warcraft



Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι το πολυπόθητο νέο patch, υπ’ αριθμόν 4.2, για το World of Warcraft θα βρίσκεται στους live servers του παιχνιδιού στις 28 με 29 Ιουνίου. 

Το νέο αυτό πακέτο επέκτασης θα φέρει πολλές αλλαγές, προσθήκες, αλλά και bug fixes στον τίτλο. Μερικά από τα νέα στοιχεία που πρόκειται να δούμε, περιλαμβάνουν τα The Firelands, μια εντελώς καινούρια περιοχή γεμάτη quests, dungeons και κάθε λογής περιπέτειες, το Dungeon Journal, ένα χρήσιμο εργαλείο που θα μας βοηθάει να μάθουμε κάποιες πληροφορίες για το κάθε encounter, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξουμε στο διαδίκτυο, και πολλά νέα achievement για τους λάτρεις του αθλήματος. Επίσης, θα περιέχει πολλές νέες αλυσίδες από quests, οι οποίες θα ζητάνε από τον παίκτη να περιπλανηθεί σε όλο τον κόσμο του Azeroth, επιτρέποντάς του να μάθει περισσότερα σχετικά με την ιστορία του Warcraft και φυσικά να κατακτήσει πολλά πανίσχυρα αντικείμενα. Τέλος, όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε αναλυτικά ό,τι θα έρθει με το 4.2 δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου, τεραστίων διαστάσεων patch, η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του παιχνιδιού, το οποίο είναι γεμάτο Lore (ιστορία) και παρουσιάζει στο ευρύ κοινό με κινηματογραφικό τρόπο το εν λόγω πακέτο επέκτασης.


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain