Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

O Justin Timberlake «αγοράζει» το MySpaceΆλλαξε χέρια χθες το πάλαι ποτέ κραταιό social network ΜySpace, κατόπιν της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών από τη News Corp στην Specific Media, έναντι του ποσού των 35 εκατομμυρίων ευρώ. 


Σ’ αυτή τη συμφωνία, μια σημαντική παράμετρος είναι ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake ένωσε τις δυνάμεις του με την Specific Media, αναλαμβάνοντας ενεργό πόστο στο MySpace, καθώς θα έχει δικό του γραφείο και ομάδα στα κεντρικά γραφεία στο Beverly Hills, ώστε να υλοποιήσουν ιδέες για την ανάκαμψη του MySpace. Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του αμερικανού καλλιτέχνη για τα social media δεν περιορίστηκε στο ρόλο του ως ιδρυτή του Napster στην ταινία Social Network, αλλάεπεκτείνεται σε πιο ενεργό ρόλο για την αναβίωση του MySpace.

Υπενθυμίζεται ότι όταν η News Corp εξαγόρασε το MySpace έβγαλε από τα ταμεία της 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα τελευταία 11 τρίμηνα η εταιρεία εμφάνισε συνολική ζημιά  μεγαλύτερη του 1,5 δις. δολαρίων από το συγκεκριμένο τομέα.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain