Τρίτη 24 Μαΐου 2011

5 χρόνια εγγύηση για την Intel SSD 320



H Intel φαίνεται να είναι τόσο σίγουρη για την αξιοπιστία της τρίτης γενιάς solid-state δίσκων (SSD), που αποφάσισε να αυξήσει την εγγύηση σε όσους έχουν ή πρόκειται να αγοράσουν κάποιο δίσκο από την Intel SSD 320 Series, στα πέντε έτη. 


Η εν λόγω σειρά έρχεται στα 40 / 60 / 120 / 160 / 300 / 600 GB και το πιο προσιτό μοντέλο κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ. Για χρόνια, οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών έχουν στηριχθεί στους Seagate 10000 rpm Hard Drives ή στους Western Digital Velociraptor 10000 rpm Hard Drives για την γρήγορη μεταφορά δεδομένων τους, κάτι που επωφελεί πολύ το λειτουργικό σύστημα, καθώς και τα παιχνίδια. Οι SSD είναι ακόμα αρκετά ακριβοί, αλλά σίγουρα είναι πολύ ταχύτεροι σε σχέση με τους συμβατικούς σκληρούς. Ο ρυθμός υιοθέτησης της νέα τεχνολογίας από τους gamers αυξάνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς.


Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα βίντεο, το οποίο συγκρίνει τους χρόνους φορτώσεως ενός κλασικού σκληρού δίσκου και ενός SSD, χρησιμοποιώντας το World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Τα αποτελέσματα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.




AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain