Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η Microsoft ετοιμάζει App Store για τα Windows 8


Η Microsoft δείχνει να αντιγράφει κάποιες από τις ιδέες της Apple. Τελευταία απόδειξη αυτού, είναι το screenshot που, θεωρητικά, απεικονίζει το Microsoft App Store που θα υπάρχει στα Windows 8. Σύμφωνα με την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, το App Store ήδη δοκιμάζεται εσωτερικά και δεν αργεί η στιγμή που θα είναι διαθέσιμο για beta testing σε κάποια δοκιμαστική έκδοση των Windows 8.
Αν το screenshot αποδειχθεί αληθινό και όχι απλά μία κακόγουστη φάρσα (εξάλλου διέρρευσε από το Κινέζικο site cnBeta) μένει να το δούμε. Προσωπικά, πιστεύω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς έτσι θα είχε νόημα και η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Apple και την Microsoft σχετικά με την χρήση του ονόματος “App Store”.

Αν τελικά υλοποιηθεί τοο App Store της Microsoft, θα αποτελέσει μία πηγή με εκατοντάδες χιλιάδες προγράμματα, ελεγμένα για κακόβουλο λογισμικό και με την εγγύηση της Microsoft. Κερδισμένοι θα βγουν και οι καταναλωτές που θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλή προγράμματα και θα μπορούν να επιλέξουν εύκολα αυτό που καλύπτει καλύτερα τις δικές τους ανάγκες, αλλά και οι developers καθώς τα προγράμματα τους θα υπάρχουν καταχωρημένα στο μεγαλύτερο software directory..


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain