Τρίτη 19 Απριλίου 2011

iPhone 5: Παραγωγή τον Σεπτέμβρη με A5 επεξεργαστή και 8MP κάμερα (;)



Αναλυτής της Concord Securities εκτιμά ότι το iPhone 5 θα μπει σε πλήρη παραγωγή τον ερχόμενο Σεπτέμβρη «επιβεβαιώνοντας» προηγούμενες εκτιμήσεις. Ο Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι το iPhone 5 δεν θα περιέχει εξωτερικές αλλαγές σε σχέση με το iPhone 4 αλλά θα διαθέτει -όπως είναι αναμενόμενο- τον νέο A5 διπύρηνο επεξεργαστή της Apple, κάμερα 8MP και μια νέα universal baseband από την Qualcomm για την ταυτόχρονη υποστήριξη GSM και CDMA δικτύων.

Ο Kuo υποστηρίζει, επίσης, ότι η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει το iPhone 5 στο επερχόμενο WWDC’11 παρόλο που οι πρώτες δοκιμαστικές παρτίδες θα βγουν τον Αύγουστο και η πλήρης παραγωγή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη επιτρέποντας, βέβαια, στην εταιρεία την προμήθεια με 28 έως 32 εκατομμύρια iPhone την αγορά φέτος.
Ακόμα, ο Kuo θεωρεί ότι το κυρίως προσόν του iPhone 5 θα είναι το ανανεωμένο iOS 5 που θα υποστηριχτεί, όμως, πλήρως ή σχεδόν πλήρως και από το iPhone 4. Τέλος, ο ίδιος αναλυτής εκτιμά ότι η Apple, ίσως, κυκλοφορήσει το iPhone 6 στις αρχές του 2012 παρά την αργή κυκλοφορία του iPhone 5.
Εννοείται ότι αυτές τις εκτιμήσεις πρέπει να τις λαμβάνετε με κριτική σκέψη παρόλο που καμιά φορά είναι σωστές.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain