Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Έρχεται νέο Xbox το 2015?


New microsoft xbox

Το portfolio ενος σχεδιαστή που εργάζεται για τη Microsoft «προδίδει» αυτό που υποψιαζόμασταν: πως ο μεγάλος αυτός κολοσσός έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για τον ακόλουθο του Xbox 360.
Ανάμεσα σε άλλα που γράφει, συναντά κανείς μια φωτογραφία που φαίνεται να δείχνει ένα μικρό κομμάτι του κουτιού μιας συσκευής, συνοδευόμενο από το παρακάτω κείμενο:

Microsoft Xbox. Confidential / Collaboration with Microsoft’s IEB design group investigating future user experiences and hardware for 2015. *Work samples only permissible in person.* (March 2011).
Το οποίο κείμενο κάποιος φιλόδοξος μπορεί να το μεταφράσει ως εξής:
Microsoft Xbox. Εμπιστευτικό / Συνεργασία με την ομάδα σχεδίασης Interactive Entertainment Business της Microsoft ερευνώντας μελλοντικές χρηστικές εμπειρίες και hardware για το 2015. * Δείγματα εργασίας θα παρουσιαστούν μόνο σε προσωπικό επίπεδο.* (Μάρτιος 2011)
Το 2015 δεν αναφέρεται τυχαία καθώς, πίσω στο 2009, ο ηγέτης των παιχνιδιών της κονσόλας Shane Kim δήλωσε πώς ο κύκλος ζωής της κονσόλας θα ολοκληρωθεί το 2015.
Κοιτάζοντας λίγο πιο μακρυά, μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι η Microsoft θέλει να διατηρήσει την τρέχουσα κονσόλα στις βιτρίνες των καταστημάτων για αρκετό καιρό ακόμα. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να μείνει η τιμή της σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να είναι προσιτή σε αυτούς που έχουν καθυστερήσει με την αγορά της.





AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain