Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

iPad 2: Χωρίς αισθητήρες υγρασίας, φιλικότερο στο WC



Η Apple έχει αλλάξει εδώ και καιρό τις οδηγίες για την εγγύηση των iPod όσον αφορά τους αισθητήρες υγρασίας (LCI) και όπως φαίνεται η στάση αυτή δεν ήταν τυχαία καθώς η αλλαγή πολιτικής επάνω στο ευαίσθητο αυτό θέμα μεταφέρεται και στο iPad 2, αν και με διαφορετικό τρόπο μιας στο αναβαθμισμένο tablet της Apple απουσιάζουν πλέον οι αισθητήρες υγρασίας (LCI)!
Η απουσία των LCI από το iPad 2 αποτελεί μία “μεγάλη νίκη” για τους καταναλωτές οι οποίοι δήλωναν πως οι αισθητήρες των προϊόντων της Apple (iPod, iPhone κ.α.) είναι πολύ ευαίσθητοι και ενεργοποιούνται ακόμα και με τον ιδρώτα ή την υψηλή υγρασία, με αποτέλεσμα την ακύρωση της εγγύησης χωρίς πραγματικό λόγο.
Η διενέργεια έρευνας του Apple Genius Bar για ακύρωση της εγγύησης επικεντρώνεται πλέον στον εντοπισμό εμφανών σημαδιών διάβρωσης στα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής:
iPad 1:
Liquid Contact Indicators
The iPad warranty excludes coverage for damage caused by liquid. To help determine if an iPad has been in contact with liquid, two liquid contact indicators (LCIs) are installed on the iPad at the following locations: • At the bottom of the headphone jack
• In the 30-pin connector port (requires holding the product at a 45 degree angle to view)
Use a lighted otoscope to look into the headphone jack and 30-pin connector slot for activated LCIs. They turn red on contact with liquid.
iPad 2
check sim card tray for corrosion
Την είδηση επιβεβαιώνει και το iFixit το οποίο άνοιξε το iPad 2 και διαπίστωσε την έλλειψη αισθητήρων υγρασίας. Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για τους χρήστες iPad 2 οι οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν άφοβα το iPad 2 σε περιβάλλον με αυξημένη υγρασία… ναι σε αυτά περιλαμβάνεται και το μπάνιο σας!


[via iphonehellas.gr]


AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain