Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

iPad 2 και Προγράμματα δεδομένων (data plans): Cosmote vs Vodafone


Το iPad 2 ήρθε στην Ελλάδα και όλοι εσείς (ναι, σε εσάς τους 100 αναφερόμαστε) που αποκτήσατε την έκδοση 3G+WiFi μπορείτε να ενημερωθείτε από την Cosmote και την Vodafone για τα διαθέσιμα προγράμματα δεδομένων που προσφέρουν ειδικά για τους χρήστες iPad.

Όσο λοιπόν αναμένουμε την Apple να προμηθεύσει την χώρα μας με επαρκή αποθέματα του iPad 2 ας ρίξουμε μία ματιά στα προγράμματα συμβολαίου που ανακοίνωσαν οι 2 πάροχοι αποκλειστικά για την ταμπλέτα της Apple:

Cosmote iPad data plan [link]

*Με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών Δεδομένων της COSMOTE και την αποφυγή τυχόν κινδύνων, στο ανωτέρω οικονομικό πρόγραμμα η μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση είναι 500ΜΒ. Αν ο Συνδρομητής υπερβεί τη μέγιστη επιτρεπτή μηνιαία χρήση, η COSMOTE δικαιούται να περιορίσει την παροχή των Υπηρεσιών της.



Vodafone iPad data plan [link]


* Μετά την κατανάλωση των 500ΜΒ του προγράμματος Vodafone Mobile Broadband 500MB δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας για τον υπολειπόμενο μήνα.


Διευκρινίσεις (Vodafone)
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.
  2. H υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband 500MB δεν υποστηρίζει εφαρμογές Voice over IP (VoIP).
  3. Η καταμέτρηση των δωρεάν MB γίνεται ανά ημερολογιακό μήνα. Τα δωρεάν ΜΒ που δεν καταναλώνονται σε ένα μήνα, δε μεταφέρονται στον επόμενο, ούτε δύναται να αντικατασταθούν με χρηματική καταβολή.
  4. Μετά την κατανάλωση των 500ΜΒ του προγράμματος Vodafone Mobile Broadband 500MB δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας για τον υπολειπόμενο μήνα.
  5. Η υπηρεσία περιαγωγής (roaming) Ημερήσιο πρόγραμμα 1 για το Vodafone Mobile Broadband ενεργοποιείται αυτόματα από τη στιγμή σύνδεσης στο πρόγραμμα. Για την απενεργοποίηση της περιαγωγής απλά κάλεσε στο 13830.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain