Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το κόστος παραγωγής του Galaxy S IV


Έως και 15% πιο ακριβά κοστίζει στη Samsung σε σχέση με το Galaxy S III

Το κόστος παραγωγής της Samsung για το Galaxy S IV αυξήθηκε κατά 15% από ό,τι ήταν για τον προκάτοχό του. Η σημαντικότερες αλλαγές εστιάζονται στην αναβαθμισμένη οθόνη, τους αισθητήρες, τον επεξεργαστή και τη μνήμη, σύμφωνα με μία ανάλυση της IHS iSuppli.

Στο αμερικανικό Πεντάγωνο 630.000 συσκευές της Apple


Νέα συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών

Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών σκοπεύει να αγοράσει περισσότερες από 600 χιλιάδες συσκευές iOS, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Οθόνες από ζαφείρι στα μελλοντικά smartphones


Είναι πολύ πιο ανθεκτικές αλλά και με μεγαλύτερο βάρος

Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων εξετάζουν την αντικατάσταση της τεχνολογίας της Corning, Gorilla Glass στις οθόνες των smartphone τους, με ζαφείρι, το σκληρότερο φυσικό υλικό μετά από το διαμάντι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αναλυτής Eric Virey στο Technology Review.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τρεις ελληνικές επιχειρήσεις κερδίζουν στο «Share your Success»


Διακρίθηκαν και κέρδισαν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαφημιστικής προβολής

Ο τουρισμός, τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη σταδιοδρομία των νέων, είναι οι τομείς από τους οποίους προέρχονται οι τρεις επιχειρήσεις που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό της Cosmote «Share your Success». 

Με πολύ αργούς ρυθμούς η απορρόφηση των Windows 8 από την αγορά


Δυσκολίες στην προώθηση του νέου λειτουργικού από τη Microsoft

Είναι γνωστό από το χώρο του αθλητισμού πως «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις», ποιος θα περίμενε όμως κάτι τέτοιο να βρίσκει εφαρμογή και στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων;

Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο


Η πληκτρολόγηση στο WX06A δεν είναι εύκολη υπόθεση

Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο μάς έρχεται από την Ιαπωνία και οι φωτογραφίες του προκαλούν αμφιβολίες σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης του!

Τα smartphones θα κυριαρχήσουν φέτος στην αγορά


Θα ξεπεράσουν τα συνηθισμένα κινητά τηλέφωνα

Το 2013 θα είναι η χρονιά των smartphones. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μια νέα έρευνα της εταιρείας IDC που όπως υποστηρίζει μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν περισσότερες «έξυπνες» συσκευές από ό,τι συνηθισμένα κινητά τηλέφωνα! 

Θα πληρώνουμε για να αφαιρέσουμε τις διαφημίσεις από το Facebook


Νέα πατέντα θέλει να κατοχυρώσει το γνωστό κοινωνικό δίκτυο

Το Facebook ψάχνει συνεχώς για νέους τρόπους να μεγαλώσει τα έσοδα και φυσικά τα κέρδη του. Σε αυτή τη λογική κινείται και η νέα πατέντα που ήρθε στη δημοσιότητα, που θα ζητά από τους χρήστες χρήματα αν θέλουν να αφαιρέσουν υλικό διαφημίσεων.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain