Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Στα social media στρέφεται το FBI

Μεθόδους οι οποίες θα του επιτρέπουν να συλλέγει πληροφορίες από τα social media αναζητά το FBI. Στόχος του είναι να δώσει τη δυνατότητα στα στελέχη του να εντοπίζουν ευκολότερα στοιχεία σχετικά με τις υποθέσεις που διερευνούν.

Σε πτώση το blogging

Παρόλο που θεωρείται από πολλούς η αιχμή του δόρατος σε ό,τι αφορά την παρουσία μιας επιχείρησης στο χώρο των social media, το blogging φαίνεται να βρίσκεται σε πτώση. Αυτό τουλάχιστον δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ και η οποία εξέτασε πόσες από τις εταιρείες που βρίσκονται στον κατάλογο Inc. 500 (δηλαδή τον κατάλογο με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες των ΗΠΑ) έχουν δικό τους blog.

Εγκρίθηκε τελικά η εξαγορά της Sony Ericsson από τη Sony

Ευχάριστα τα νέα για τη Sony αφού έλαβε τελικά την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ό,τι αφορούσε την εξαγορά της Sony Ericsson. Στόχος της κίνησης αυτής ήταν η πλήρης ενσωμάτωση των συσκευών κινητής τηλεφωνίας στο σχεδιασμό και τη γραμμή παραγωγής των υπολοίπων συσκευών της.

Συνεργασία Google και Facebook ενάντια στο phishing

Μπορεί η Google να βρίσκεται στα μαχαίρια με το Facebook αλλά προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό αποφάσισαν να συνεργαστούν. Οι δύο κολοσσοί μαζί με άλλες 13 εταιρείες (ανάμεσα τους η Yahoo!, Paypal και Microsoft), συμφώνησαν στη δημιουργία του Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance (DMARC.org).

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην αρχική σελίδα του FirefoxΚάποιοι χρήστες θέλουν να ανοίγουν τον browser τους και να βλέπουν την αγαπημένη τους ειδησεογραφία, ενώ άλλοι (όπως εγώ) προτιμούν το παλιό καλό και κλασσικό about:blank. Στη σημερινή εποχή όμως, πολλοί χρήστες θέλουν κάτι πιο… «δυναμικό», και σύντομα ο Firefox θα τους το προσφέρει.

Και οι επαγγελματίες χρήστες προτιμούν AppleΗ εταιρεία Forrester διεξήγαγε μία έρευνα με 10.000 επαγγελματίες χρήστες υπολογιστών σε 17 χώρες, με σκοπό να διαπιστώσει το ποσοστό διείσδυσης της Apple στην αγορά πληροφορικής επιχειρήσεων. Περισσότεροι από το 1/5 των χρηστών, χρησιμοποιούν προϊόντα της Apple για επαγγελματικούς σκοπούς.

Το Facebook ετοιμάζεται για το χρηματιστήριοΟι πληροφορίες της Wall Street Journal μιλάνε για το ενδεχόμενο το Facebook να καταθέσει το αίτημά του ώστε μετοχές της εταιρείας να διαπραγματεύονται στο αμερικανικό χρηματιστήριο και η είσοδός του αναμένεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες σε αξία στις ΗΠΑ.

Πως οι εταιρείες συλλογής δεδομένων «ψαρεύουν» τους χρήστες να δώσουν πληροφορίεςΣε όλους έχει συμβεί να τους εμφανιστεί μία ιστοσελίδα η οποία τους υπόσχεται πλούσια δώρα ή δωρεάν προϊόντα μέσω διαδικτύου.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες είναι ενήμεροι ότι κανείς στο διαδίκτυο δεν μοιράζει απλόχερα iphone, laptop και αυτοκίνητα, υπάρχει μία μερίδα κόσμου ο οποίος λόγω άγνοιας, συνεχίζει να δίνει πληροφορίες (προσωπικές ή μη) σε εταιρείες μάρκετινγκ.

Δωρεάν υπηρεσία ελέγχου URL από τη ZscalerΗ εταιρεία Zscaler που παρέχει λύσεις ασφάλειας για τεχνολογίες cloud, διαθέτει μια νέα δωρεάν online υπηρεσία που ονομάζεται Zulu και μπορεί να αξιολογήσει τον κίνδυνο που σχετίζεται με την ασφάλεια των διευθύνσεων URL. Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί αναλύοντας το περιεχόμενο στο οποίο παραπέμπει η ιστοσελίδα (URL), καθώς και τη φήμη των αντίστοιχων ονομάτων τομέα και διευθύνσεων IP.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Το Steam έρχεται σε iOS και AndroidΤο Steam, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών σε downloadable μορφή, επεκτείνεται και στις φορητές συσκευές. Συγκεκριμένα η Valve διαθέτει πλέον την ομώνυμη εφαρμογή (Steam) τόσο για το iOS όσο και για το Android. 

GreekAndroidApps: Όλες οι Ελληνικές εφαρμογές σε μίαΤον Ιούνιο του 2011 σας γράφαμε με χαρά για το project της Ελληνικής Κοινότητας Android να συγκεντρώσει όλες τις Ελληνικές Android εφαρμογές σε μία ιστοσελίδα, αλλά και σε μία εφαρμογή για τους Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς λειτουργικού.

Τι σημαίνουν τα αρχικά των torrents;Αν είστε από εκείνους που αρέσκονται στο “κατέβασμα” αρχείων από το Διαδίκτυο και δη video αρχείων, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζετε είναι πιθανότατα πως δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν τα διάφορα αρχικά που συνοδεύουν ένα torrent αρχείο, όπως είναι, για παράδειγμα, το TS και το R5. Οπότε, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε ένα μικρό οδηγό με το τι σημαίνουν τα διάφορα αρχικά.

Εύκολη αναζήτηση των εικόνων Νέα εργαλεία προσφέρει η XeroxΜια ομάδα ερευνητών της Xerox επινόησε τεχνολογίες χάρη στις οποίες η αναζήτηση ακριβώς των εικόνων που χρειάζεστε για να εικονογραφήσετε και να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας γίνεται πια απλή υπόθεση. Τα εργαλεία imaging είναι διαθέσιμα στο online portal τεχνολογίας της εταιρείας που ονομάζεται Open Xerox, ένα website που επιτρέπει στους πελάτες να δοκιμάζουν νέες εφευρέσεις.

Καινοτομείστε με το KinectΔιαγωνισμό για τη συγκέντρωση επιχειρηματικών ιδεών που θα αξιοποιούν τις δυνατότητες του Kinect ξεκινά η Microsoft. Ο αμερικανικός κολοσσός ανακοίνωσε το πρόγραμμα υποστήριξης Kinect Accelerator και προσκαλεί προγραμματιστές και start ups που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της πρωτοποριακής τεχνολογίας του Kinect, να δηλώσουν συμμετοχή. Οι δέκα ιδέες που θα διακριθούν μέσα από τη διεθνή αυτή πρωτοβουλία θα λάβουν ολοκληρωμένη υποστήριξη προκειμένου να εξελίξουν την ιδέα τους σε ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση.

Επιστήμονες ‘εξαφανίζουν’ γεγονότα σταματώντας το χρόνο!
Κάτι που θυμίζει το σενάριο της δημοφιλούς ταινίας επιστημονικής φαντασίας ‘Mission: Impossible -Ghost Protocol’ κατόρθωσαν να κάνουν πράξη επιστήμονες του Cornell University.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Στις 7 διαφημίσεις ανά σελίδα προσανατολίζεται το Facebook

Απ' ό,τι όλα δείχνουν, το Facebook έχει πάρει την επερχόμενη δημόσια προσφορά του πολύ σοβαρά. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την προσπάθεια να αυξήσει τις διαφημίσεις που εμφανίζει ανά σελίδα από 6 σε 7

Σε ισόβια καταδικάστηκε blogger

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε δικαστήριο της Αντίς Αμπέμπα στην Αιθιοπία blogger. Πρόκειται για τον Elias Kifle ο οποίος ζει στις ΗΠΑ και είναι υπεύθυνος του blog Ethiopian Review. Η καταδίκη του ήταν ερήμην.

Τα 10 websites με την μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίωςΓια όγδοη συνεχή χρονιά, η bytelevel.com εκδίδει την έκθεσή της για τα sites με την μεγαλύτερη απήχηση παγκοσμίως. Η φετινή δεκάδα φέρνει στην πρώτη θέση τη Google, θέση που πέρυσι κατείχε το Facebook που είναι στη δεύτερη θέση φέτος.

Το Twitter έχει πλέον δυνατότητα «επιλεκτικής λογοκρισίας» ανά χώραΤο Twitter ανακοίνωσε ότι διαθέτει πλέον την τεχνολογία, ώστε να μπλοκάρει επιλεκτικά tweets σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Στο blog του, το Twitter αναφέρει ότι θα μπορούσε «να αποκρύψει περιεχόμενο από χρήστες οι οποίοι βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη χώρα«, πρόσθεσε όμως ότι το περιεχόμενο που αποκρύπτεται θα είναι διαθέσιμο στον υπόλοιπο κόσμο. Έως τώρα, όταν το δημοφιλές social network προχωρούσε στη διαγραφή ενός tweet για οποιονδήποτε λόγο, αυτό εξαφανιζόταν από τα timelines των χρηστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι έτοιμη η επιχείρησή σας για τη νέα νομοθεσία ασφάλειας δεδομένων;Εν όψη της Ευρωπαϊκής Ημέρας Απορρήτου και Ασφάλειας Δεδομένων (EPDP), οι προτάσεις σχετικά με την αυστηρότερη νομοθεσία για την ασφάλεια των δεδομένων θα αναγκάσει τις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη να ενισχύσουν τις πληροφοριακές τους υποδομές.

Νέες αλλαγές στο YouTubeΑνανεωμένα Browse Page, Video Editor και Video Manager
Μετά την πλήρη ανακαίνιση του YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο, η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες αλλαγές της δημοφιλέστερης υπηρεσίας video στον κόσμο, που αφορούν το σχεδιασμό της σελίδας ‘Browse’ καθώς και τις λειτουργίες ‘Video Editor’ και ‘Video Manager’.

H Ελλάδα υπέγραψε την συνθήκη ACTAΆσχημα τα νέα για το Ελληνικό Ίντερνετ.. σε τελετή που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας, αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 22 κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, υπόγραψαν την αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), που προσπαθεί να επιβάλει κοινά παγκόσμια standards επιβολής και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Προχωρά η μήνυση εναντίον Google, Apple και Adobe

Απορρίφθηκε τελικά από το Ανώτατο Δικαστήριο της California το αίτημα της Google, Apple, Adobe αλλά και άλλων εταιρειών να χαρακτηριστεί ως ανυπόστατη η μήνυση εναντίον τους για νόθευση ανταγωνισμού. Η μήνυση είχε κατατεθεί από τον Siddharth Hariharan, πρώην στέλεχος της Lucasfilm και νυν διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας παιχνιδιών InEarth.

Λογοκρισία από το Twitter

Μπορεί πολλοί Κινέζοι χρήστες να εγκαταλείπουν τις κινεζικές υπηρεσίες microblogging για το Twitter λόγω της έλλειψης λογοκρισίας αλλά μάλλον, εφεξής, δεν θα πρόκειται και για τόσο καλή λύση.

Συνέδριο «Επιχειρήσεις και social media»

Tο Ινστιτούτο Επικοινωνίας, μετά τις δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις για τα Social Media, το 2009 και το 2010, διοργανώνει για 3η φορά Συνέδριο με θέμα «Επιχειρήσεις και social media: Πού θα πάει αυτή η σχέση;»
Στόχος είναι να συνεχιστεί η συζήτηση για τα Social Media και το ρόλο τους στην αγορά, τις επιχειρήσεις, στην κοινωνία γενικότερα στη ζωή μας.

Αύξηση των επιθέσεων μέσω QR codes

Τα QR codes θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά κανάλια διανομής ιών και κακόβουλου λογισμικού μέσα στο 2012,   υποστηρίζει η AVG η εταιρεία που κατασκευάζει το AVG Antivirus.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ένα Emmy για την EricssonΗ Ericsson έλαβε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις από τη βιομηχανία της τηλεόρασης, το Emmy Award, για την τεχνολογία ‘Active Format Description’, η οποία επιτρέπει τη λήψη εικόνων σε αναλογική οθόνη (4:3), δηλαδή στο μέγεθος της αρχικής πρόθεσης του παραγωγού του προγράμματος, ακόμη και όταν η αρχική εικόνα είχε μορφή ευρείας οθόνης (16:9).

Άρχισε η «βίαιη» προώθηση του Facebook TimelineΔοκιμές τέλος. Το Facebook Timeline, το νέο design των προφίλ στη διάσημη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, είναι πλέον υποχρεωτικό για όλους. Όλα τα accounts περνάνε στη νέα σχεδίαση, χωρίς να υπάρχει η επιλογή για επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Τώρα θα μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρα αντικείμενα από το Pirate BayΜπορεί άλλα sites που ασχολούνται με το file sharing να προχωρούν σε αναπροσαρμογές ώστε να μην δουν τα στελέχη τους να καταλήγουν σε κάποιο μπουντρούμι, αλλά όχι το PirateBay.org.

Εργαζόμενος της Foxconn αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το iPhone 5Δεν το είδαμε μέσα στην προηγούμενη χρονιά, σίγουρα όμως θα το δούμε φέτος. Και οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς θα είναι; Το iPhone 5 φαίνεται πως είναι έτοιμο για παραγωγή, με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Foxconn να έχουν πάρει μία πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το νέο πολυαναμενόμενο smartphone της αμερικανικής εταιρείας.

Έτσι θα είναι το Samsung Galaxy S III;Το MWC 2012 πλησιάζει και ένας από τους κύριους λόγους αναμονής του είναι η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung που φαίνεται ότι θα κάνει πρεμιέρα στη Βαρκελώνη. To Galaxy S III είναι, αναμφίβολα, από τα κινητά που περιμένουν με αγωνία πολλοί smartphone maniacs πριν προχωρήσουν σε επόμενη αγορά.

Πως θα κάνεις το κινητό σου πιστωτική. Ιδού και οι αποδείξεις…Δεν χρειάζονται φανφάρες και περιττά καλούδια για να θεωρηθεί πετυχημένη μια συνέντευξη τύπου. Γίνεται και αλλιώς.

Πρόσφατο παράδειγμα η Visa που μας κάλεσε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, για μια σύντομη ενημέρωση γύρω από το μέλλον των mobile πληρωμών. Σιγά μη δεν ήμασταν εκεί.

Firefox ESR, νέα έκδοση του browser για επιχειρήσεις
Mozilla αποκάλυψε τα σχέδια της να κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του δημοφιλούς browser της,Firefox, προοριζόμενη για χρήση από επιχειρήσεις, οργανισμούς και άλλους φορείς που διαχειρίζονται κεντρικά τους υπολογιστές των εργαζομένων τους.

Windows App Store, εφαρμογές από $1.49 και ταχύτατη εγκατάσταση [Video]


Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο Windows App Store, το κατάστημα εφαρμογών της Microsoftγια το Windows 8, αλλά συνεχώς κυκλοφορούν φρέσκα νέα γι’ αυτό, μιας και θα ανοίξει τις πόρτες του το Φεβρουάριο, μαζί με τη Beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Η Microsoft ενάντια στα Google Docs, με Skydrive και Office [Video]Η άμεση αντιπαράθεση με ανταγωνίστριες εταιρίες δεν αποτελεί μοναδικό προνόμιο της Samsung, κάτι που αποδεικνύεται από το νέο διαφημιστικό της Microsoft για την προώθηση του Office και της cloud υπηρεσίας Skydrive, στο οποίο καταφέρεται εναντίον της υπηρεσίας Google Docs!

Command & Conquer σε έκδοση HTML5 για να παίζεις από τον web browser!Μπορεί κάποτε να χρειαζόμασταν 2 CDs για παίξουμε το Command & Conquer, πίσω στο 1995, αλλά τώρα χάριν στον προγραμματιστή Aditya Ravi Shankar έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε απευθείας από τον web browser μας, αφού δημιούργησε μια έκδοση του παιχνιδιού βασισμένη σε HTML5 και JavaScript, με όλο το κλασικό gameplay που θυμάστε!

Inside Apple: Η διαδικασία δημιουργίας ενός προϊόντοςH διαδικασία, λοιπόν, ξεκινά πάντα από τους σχεδιαστές, οι οποίοι είναι υπεράνω όλων μέσα στην εταιρεία.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Εξοικιωμένοι με τα Social Media οι Έλληνες

Ιδιαίτερα εξοικιωμένοι με τα social media δηλώνουν οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου. Ταυτόχρονα όμως, αντιμετωπίζουν με αρκετή δυσπιστία όσα δημοσιεύονται σε αυτά.

Προφορικά tweet από το Siri

Όρεξη να έχει κανείς και οι πατέντες που μπορεί να βρει για το Siri είναι πραγματικά ατελείωτες. Η τελευταία είναι μια επινόηση του hacker Tyler Nettleton ο οποίος μόλις χθες δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο YouTube.

Μετάβαση στο Timeline για όλους τους χρήστες του Facebook

Όπως ανακοίνωσε το Facebook, μέσα στις επόμενες εβδομάδες όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες της υπηρεσίας θα δουν το λογαριασμό τους να παρουσιάζεται μέσω του Timeline. Αν και η αλλαγή δεν θα γίνει την ίδια στιγμή για όλους αλλά σταδιακά, θα είναι υποχρεωτική για κάθε χρήστη. Επιπλέον, από τη στιγμή που θα γίνει η μετάβαση, οι χρήστες θα έχουν περιθώριο μόνο επτά ημερών προκειμένου να κάνουν αλλαγές και να αφαιρέσουν τα στοιχεία που δεν θέλουν να εμφανίζονται.

Το 97% των marketers στις ΗΠΑ θεωρεί ότι τα social media αποδίδουν για την επιχείρηση τους [infographic]

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με το social media marketing είναι η μέτρηση της απόδοσης των προσπαθειών τους. Αν και αυτό εξαρτάται αρκετά και από το συνδυασμό τους και με άλλα κανάλια επικοινωνίας, γενικώς ο προσδιορισμός του return on investment (roi) παραμένει αρκετά δύσκολος. Σε έρευνα όμως που έγινε στις ΗΠΑ.

Google: θα «τιμωρούνται» τα sites με υπερβολική διαφήμισηΗ Google ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του νέου της «Page Layout» αλγόριθμου. Ο οποίος φέρνει κακά μαντάτα για τα sites που χρηματοδοτούνται με διαφημίσεις. Αν ο αριθμός των διαφημίσεων σε σχέση με το περιεχόμενο ενός site ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό, τότε αυτά θα τιμωρούνται στο ranking.

«Του upload» γίνεται στο YoutubeΟύτε λίγο ούτε πολύ, η ιστοσελίδα You Tube προβάλλει καθημερινά 4 δισεκατομμύρια videos, αριθμός κατά 25% αυξημένος σε σχέση με τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με το Reuters, η μέτρηση αυτή αφορά όλα τα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες, ενώ η εταιρεία υπολογίζει ότι καθημερινά φορτώνεται υλικό 60 ωρών το λεπτό, έναντι 48 τον περασμένο Μάιο.

IFPI: Αποδίδουν τα μέτρα κατά της πειρατείαςΤα μέτρα που έχουν ληφθεί σε διάφορες χώρες, κατά της πειρατείας έφεραν αποτελέσματα σύμφωνα με την IFPI.

Σημαντικοί είναι οι … καρποί που έχουν αποφέρει τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά του παράνομου «κατεβάσματος» μουσικής από το ίντερνετ, ιδίως σε χώρες όπως η Γαλλία, αλλά και στη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας (IFPI) στην ετήσια έκθεσή της.

1,3 εκατ. Nokia Lumia σε δύο μήνες Ετσι εκτιμούν 20 αναλυτές για τα πρώτα Windows Phone κινητά της NokiaΠερισσότεροι από είκοσι αναλυτές έχουν πέσει πάνω από τη Nokia εκτιμώντας την πορεία που έχουν  διαγράψει τα νέα της smartphone στην παγκόσμια αγορά μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βloomberg οι πωλήσεις τους (σε δίκτυα και αλυσίδες καταστημάτων) για το πρώτο δίμηνο (Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2011) της διάθεσής τους  ποικίλλουν από 800 χιλιάδες έως δύο εκατομμύρια, με το μέσο όρο να κυμαίνεται κοντά στα 1,3  εκατομμύρια. Μάλιστα, μόλις μία εταιρεία δίνει πωλήσεις, λιγότερες του ενός εκατομμυρίου.

Άνοδος για τις πωλήσεις ψηφιακής μουσικής ...και πτώση στο σύνολο των πωλήσεωνΤα έσοδα για την μουσική βιομηχανία συνέχισαν την πτώση τους παρά το γεγονός ότι τα ψηφιακά κανάλια διανομής δείχνουν να έχουν ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς τους, χάρη και στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Υπό κράτηση ο ιδρυτής του Megaupload

Τη κράτηση του ιδρυτή της υπηρεσίας file sharing Megaupload , διέταξε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας. Πρόκειται για τον γερμανικής υπηκοότητας Kim Schmitz ο οποίος όμως έχει αλλάξει το όνομα του σε Kim Dotcom.

Logitech Wireless Headset για iPad, iPhone και iPod Touch

Η Logitech προσέθεσε στη λίστα των αξεσουάρ της για tablet, smartphone και συσκευές αναπαραγωγής ήχου το Logitech Wireless Headset, ένα σετ που «ακούει» με Bluetooth, και ιδιαίτερα από iPhone, iPad και iPod Touch, όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια εταρεία.

Έρευνα για τη χρήση υπολογιστή στο χώρο εργασίας

Το XINIS ACADEMIC RESEARCH CENTER και οι σπουδαστές του Τομέα Διοίκησης Οικονομίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, εκπόνησαν έρευνα σχετικά με την χρήση των Η/Υ στο χώρο εργασίας.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί Η/Υ στο χώρο εργασίας και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου, περισσότεροι από τους μισούς διαθέτει τίτλο πιστοποίησης με το 43,93% του συνόλου να γνωρίζουν την πιστοποίηση CISCO, ως «δυνατό χαρτί» στη διαδικασία της αναζήτησης επαγγέλματος.

Γιατί οι κάτοχοι tablet ξοδεύουν περισσότερα στο on line shopping

Η Adobe τεκμηριώνει με μελέτη της πως η αγοραστική συμπεριφορά επηρεάζεται από τη συσκευή την οποία χρησιμοποιεί ο καταναλωτής για να επισκεφθεί τα online καταστήματα. Οι χρήστες tablet ξόδεψαν περισσότερα από τους κατόχους άλλων συσκευών.

AddThis

Ratings and Recommendations by outbrain